اگر به مطالب گذشته توجه عمیق داشته باشیم به این موضوع اشاره شد که تحقیق و پژوهش نسبت به ساختار عناصر و خواص مواد گوناگون چه اهمیتی در رابطه با تشخیص امراض و درمان موجودی که از هموندی با اینان خلق و تکامل یافته ایفا می‌کنه و به واسطه ی ابزارهای آماری و پژوهشی نوین از جمله هوش مصنوعی و ربات‌ها چطور میتونیم این فرایند رو بشکلی بسیار وسیع و البته که با سرعت بسیار زیاد توسعه بدیم و اما از وصف آینده ای که بدستمون پدید میاد به پیشتر بازگردیم که چرا یکی از مهمترین مواردی که در طول این مسیر میبایست انجام بشه گردآوری منظومه ای از گیاهان و قارچ‌هایی که در حاشیه ی آزمایشگاه بسیار مهم تلقی میشه .

از سایتهای فروشگاهی بین‌المللی گرفته تا پرشمار مواردی که در کشور خودمون هم موجوده میتونیم گونه های متنوعی رو برای این مجموعه گردآوری و سپس مواردی رو تولید کنیم و باز هم بجا میدونم که تأکید کنم « کثیری » از امراض به واسطه ی استفاده ی صحیح ، مناسب و تخصصی از بیشمار گیاهان و بخصوص انواعی از قارچها که از وجود و تأثیراتشون کاملاً بی‌خبریم « با کمترین مضرات » درمان میشه بنابراین تا همینجای کار میتونیم تو یه برنامه ی بلند مدت و به این واسطه یه منبع جاری تأمین مالی داشته باشیم .

​​​​​​پرشمار از متخصصین زمینه ی داروهای گیاهی و قارچی هستند که کافیِ با خواص انواعی گوناگون از این داروها آشنا بشن که به عنوان عرضه کنندگانی مهم به سببِ فروش این محصول محسوب میشن بنابراین اگر تخصص فرد در زمینه ی مزبور نباشه ، نباید نگران باشیم که این مجموعه بکارمون نمیاد و بی فایدست و قطعاً میتونیم از پی همکاری و تعامل با متخصصین در این زمینه آرشیو محتوایی مجموعه که خیلی بکارمون میاد رو توسعه بدیم در عین حال دسترسیمون به منظورِ تحقیق سهل میشه . 

موضوعی قابل توجه اینه که لازم نیست بشکل معطوف و تخصصی نسبت به توسعه ی این مجموعه بپردازیم و زمان زیادی برای این کار تخصیص بدیم ، در حقیقت ما فقط این مجموعه رو تأسیس و به جهت تکمیل شدن مدیریت میکنیم ، ولی در نظر گرفتن اهمیت وجود این مجموعه موضوع مهمی تلقی میشه .

سرانجام به جایی می‌رسیم که میتونیم انواعی از داروها رو خلق و تولید کنیم و قطعاً به موارد اولیه نیازمندیم ، تفاوتی ندارد بخوایم داروهای نیمه صناعی و یا شیمیایی بسازیم ، درکل بخشی از مواد اولیه به جهت ساخت دارو به برگ ، دانه و میوه ی گیاهان و قارچها نیازمنده و اما مسئله ای مطرحِ که بدلیل عدمِ صرفه ی اقتصادی ، ایمنی و سرعت بالا معمولاً از مواد اولیه ی مصنوعی استفاده میشه و فرایند بیولوژیکی و این مواد مصنوعی جایگزین موارد طبیعی میشه و قطعاً کیفیت داروهایی که با مواد اولیه ی طبیعی تولید میشه بسیار بیشتره پس در ابتدا میتونیم انواعی از داروها با قیمت بالا تولید کنیم و سپس مجموعه ی تولیدی گسترش پیدا میکنه و برای عمومیتی هرچه بیشتر این داروها مهیا میشه . گذشته از این میتونیم بهره‌بری بسیار فراوانی به جهت ساخت داروهای نیمه صناعی داشته باشیم . بنابراین در طول مسیر میتونیم تجاربی بسیار ارزشمند در راستای تولید انبوه قارچها و گیاهان و چگونگی تأمین این موارد داشته باشیم که در آینده ای چندان دور بسیار برامون ارزشمند تلقی میشه .

دو نکته ی مهم باقی میمونه ، ابتدا اینکه نظرمون به جهت وسعت این مسیر و مجموعه اُفول نداشته باشه ، بسیاری از تِجار و کمپانی بسیار بزرگ از جاهایی شروع به فعالیت کردن که شاید باورمون نشه ، به عنوان مثال استیو جابز که از پارکینگ خانه یک ایده ی بزرگ رو توسعه داد و پرشمار نمونه های دیگر ، « بنابراین در بسیاری از مقاطع ، تنها کافیه ما توجیه و برهانی قانع‌کننده و نمونه ای اولیه ای از محصول و یا شیوه ی درمانی ارائه کنیم » تا توجه پرشمار متخصصین ، علاقه مندان و همراهان و سرمایه گذاران جلب بشه و دانایی ، دارایی و توان کافی به جهت پیمودن و پیشرفتن ، پی در پی تأمین بشه . یک برگ برنده ی مهم نزدمون مهیاست که این فعالیت ها در رابطه با سلامتِ و همین موجب میشه روی حمایتی خاص حساب باز کنیم .

نکته ی دیگر این است که هرگز کلیت این طریقه رو با شیوه هایی از جمله هومئوپاتی و طب مکمل که در علم پزشکی نوین بشکل رسمی و جدی شناخته نشده اشتباه نگیریم ، در حقیقت سعی ما اینه که متدها و داروهای مرسوم درمانی « اصلاح ، تکمیل ، به منظور تنوع افزایش و پیشرفته تر بشن » بنابراین گذراندن این مراحل نیز لازم و مهم تلقی میشه . اکثر دانشجویان در حین اشتیاق فراوان نسبت به زمینه ی تحصیلی ، از وجود دروسی گله‌مند هستند ، به عنوان مثال فردی که برنامه نویسی رایانه میخونه ، شاید علاقه ای به ادبیات نداشته باشه ، ما کاری نداریم که تعالیم ادبی برای اون فرد مناسبِ یا نه ، مقصود از بیان اینان توجه به موضوعیِ که در جای خود بسیار مهمِ که این مراحل ، به عنوان مثال آشنایی با مبانی و اصول پایه ای که در دروس دانشگاهی یا وجود نداره و یا بسیار سطحی از آن گذشته شده و یا تحقیق و پژوهش نسبت به عناصر ، گیاهان و قارچها و بسیاری موارد دیگر موجب پریشانی نمیشه ، بی فایده نیست چه بسا که مایه علاقه مندی و اُخت شدنی عمیق و قطعاً بسیار مهم و لازم در این راستا محسوب میشه ‌. بنابراین همانا وسعت این مسیر نباید موجب انصرافمون بشه ، مقوله ی زمان بندی رو هم فراموش نکنیم چراکه شاید در مقاطعی از تحصیل باشیم که فرصت تمرکز بر اینان مقدور نباشه ولی آیا در سالهای آینده این امکان مهیا نمیشه ؟ بنابراین شماری در پی آماده سازی اینانند ، شماری کمتر می‌پردازند و شماری تنها این اهداف رو همچون بزری در دل خود می‌نهند تا در آینده پیوسته ، معطوف باشند .